Activitats esportives

Activitats esportives | Hotel Gesòria Porta Ferrada

L’Hotel Gesòria Porta Ferrada té una molt bona ubicació, al centre de la població i prop de la platja (a 150 metres), així com d’instal·lacions esportives.

El client amant de la mar podrà realitzar tota classe d’activitats aquàtiques, submarinisme, vela, kaiak, wind-surf, etc.

També els aficionats al gimnàs, al tennis, al squash, al paddle o al futbol i al basket. O fins i tot, pels amants de la natació i pels mesos fora d’estiu, estem a només 150 metres de la piscina coberta “La Corxera”.

El client podrà gaudir de qualsevol equipació o instal·lació en un radi d’uns 300 metres al voltant del nostre hotel.

També per el client amant dels camps de golf pot trobar en un radi de 30 quilòmetres al voltant de l’Hotel 5 camps de golf: Golf d’Aro Mas Nou (7 Km), Golf Costa Brava (5 km), P.G.A. Golf Catalunya (23 km), Golf Platja de Pals (30 Km), Empordà Golf (27 km).

Aixi mateix la nostra situació es especialment idònia pels amants de la bicicleta i del senderisme en particular, ja que tenim al voltant molt diverses rutes per poder gaudir, com la GRII. Entre aquestes també es troba l’anomenada “ruta del carrilet”, com un dels importants carril bici, però que també es pot fer a peu, i que forma part de les conegudes Vies Verdes, i del que el nostre hotel en forma part.

El client podrà reservar o demanar tota classe d’informació des del nostre establiment en referència a totes aquestes activitats.

Hotel Gesòria Porta Ferrada | Sant Feliu de Guíxols